Helaas ook last van aardbevingsschade? Neem direct contact met ons op voor het renoveren van uw huis.


Helaas ook last van aardbevingsschade?
Neem direct contact met ons op voor het renoveren van uw huis.


Aardbevingsschade

Het kan voorkomen dat door aardbevingen uw woning dusdanige schade heeft opgelopen, dat er voor u en uw buurt een gevaarlijke situatie is ontstaan. Bij een onveilige situatie dient er direct actie te worden ondernomen! Constateert u dan ook een onveilige situatie, meld dit gelijk bij de Commissie Tijdelijke Mijnbouwschade Groningen (TCMG). Zij schakelen vervolgens Jansma Bouwbedrijf in. Wij regelen vervolgens alles voor u; van het treffen van voorzorgsmaatregelen, het inschakelen van een constructeur tot het informeren van gemeentelijke instanties. Dit doen wij tevens voor u in overleg met de NAM / TMCG.

Instortingsgevaar

Want bij een gevaarlijke situatie, bijvoorbeeld instortingsgevaar van (een deel van) uw woning, is er niet alleen sprake van schadeherstel maar ook van (tijdelijke) veiligstelling (door middel van stutten) van uw woning. Dit om de veiligheid van u en uw omwonenden te garanderen.

Herstel aardbevingsschade tijdig

Om te voorkomen dat aardbevingsschade verergert, is het raadzaam om tijdig aan de bel te trekken. Hiermee beperkt u het risico op onnodige schade aan uw huis. Neem bij beginnende scheurvorming daarom snel contact met ons en de NAM op, om de schade te bepalen en tijdig te herstellen.

Na het versturen nemen wij binnen 3 dagen contact met u op  

Na het versturen nemen wij binnen 3 dagen contact met u op